Hart voor Limburg redt levens

27 juni 2016

Dankzij de vrijwilligers van Hart van Limburg is de overlevingskans van mensen die buiten het ziekenhuis een hartaanval krijgen aanzienlijk hoger dan 15 jaar geleden. Dat blijkt uit het onderzoek van Emile Curfs, bijzonder hoogleraar Maatschappelijk Ondernemen door Zorgverzekeraars bij de Open Universiteit.

Lees meer

Zelfredzaamheid burger voorop

27 juni 2016

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op het gebied van geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang. Zij heeft een duidelijke visie op de toekomst, waarin de zelfredzaamheid van de burger, innovatie en samenwerking een centrale rol spelen.

Lees meer

Training 'Plezier op School'

13 juni 2016

Veel aanstaande brugklassers zijn onzeker over het contact met hun nieuwe klasgenoten in de brugklas. Speciaal voor deze kinderen, die nu nog in groep 8 zitten en straks naar het voortgezet onderwijs gaan, geeft Mondriaan in de zomervakantie de training ‘Plezier op School’.

Lees meer

Campagne instroom 600 huisartsondersteuners

10 juni 2016

De stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) is op zoek naar 600 huisartsondersteuners. Ervaren zorgprofessionals die de overstap willen maken naar de huisartsenzorg in de functie van doktersassistent, praktijkondersteuner Somatiek en praktijkondersteuner GGZ.

Lees meer

Aan de slag met langer doorwerken?

26 mei 2016

Wil je meer weten over hoe je medewerkers kunt begeleiden zodat ze op een gezonde manier langer kunnen doorwerken, neem dan deel aan de workshop 'Aan de slag met langer doorwerken'.

Lees meer